Frasig fisk & currymajonäs

Gårdagens middag var verkligen en överraskning! Har ALDRIG blandat dessa ingredienser i en enda maträtt. Men det blev faktiskt lyckat och är glad att jag vågade mig på det här receptet. ;)
 
Du behöver till 4 port:
600 g tinad torskfilé
4 dl cornflakes
1 msk oregano
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 msk olja
Currymajonäs:
1 dl lättmajonäs
1 tsk curry
ca: 2-4 msk hackad smörgåsgurka
Servering:
Potatis 
Morötter
ev. 1 citron
 
Gör så här:
1: Sätt ugnen på 200 grader.
2: Lägg torskfiléerna i en smord ugnsform.
3: Krossa cornflakes fint och blanda med oregano, salt och svartpeppar.
4: Strö blandningen över fisken och ringla över olja.
5: Tillaga i ugnen i ca 30 min. (Koka samtidigt potatisen och börja med currymajonäsen)
Currymajonäs:
6: Blanda majonäs, curry och smörgåsgurka.
7: Riv morötterna och blanda med ev. lite citronsaft.
 
 
Bilden är tyvärr lite otydlig. Men det ni ser på bilden är fisken, potatis, currymajonäs och morötter ;)
 
 
 

Kommentera här: